PENJIMATAN Hebat di Promosi Hari Raya Guardian - Penjimatan sehingga 50% untuk keperluan kesihatan dan kecantikan Hari Raya anda

by - April 24, 2022
Tampil bergaya, sihat dan cantik di Hari Raya ini dengan pelbagai barangan keperluan kesihatan dan kecantikan harian di jualan istimewa Hari Raya Guardian, ‘Tawaran Lebaran, KembalikanKemeriahan’ bermula dari 27 April hingga 29 Mei 2022.

Angela Teo, Ketua Pemasaran, Guardian Malaysia dan Brunei berkata:

“Dengan potongan sehingga 50%, sekarang adalah masa terbaik untuk mendapatkan barangankesihatan dan kecantikan yang anda perlukan untuk sambutan Hari Raya bersama sahabat handai dan yang tersayang. Anda juga boleh mengambil peluang membeli hadiah untuk mereka untuk dibawapulang ke kampung nanti.

“Sebagai contoh, anda boleh jimat sehingga 50% untuk produk Penjagaan Kulit dan Penjagaan Diridan 30% untuk Penjagaan Kosmetik dan Penjagaan Kesihatan. Selain itu, tedapat juga tawaranistimewa seperti pek Promosi Bonanza untuk Penjagaan Kulit dengan penjimatan 20% hingga 35% untuk produk penjagaan kulit sensitif dan lebih 1,570 produk dijual pada harga RM10 sahaja!”

 

Promosi-promosi lain termasuk:
▪ Beli 2 jimat lebih untuk produk Penjagaan Peribadi
▪ Penjimatan sehingga 30% untuk produk penjagaan ibu dan anak
▪ Penjimatan sehingga 30% untuk lebih 730 produk Penjagaan Kesihatan
▪ PERCUMA beg kosmetik Minions Eksklusif dengan setiap pembelian Kosmetik, Wangian dan Aksesori Kecantikan bernilai RM150 dan ke atas.
▪ PERCUMA set mangkuk Jepun Eksklusif dengan setiap pembelian penjagaan Kulit dan Derma bernilai RM120 dan ke atas dalam satu resit
▪ PERCUMA set Pinggan Eksklusif dengan pembelian mana-mana produk penjagaan Diri (Penjagaan Rambut, Penjagaan Bayi, Pencuci Wanita, Mandian dan Penjagaan Mulut, Deodorandan Pencukur) bernilai minimum RM118 dalam satu resit.
▪ Dan banyak lagi promosi istimewa hadiah percuma eksklusif dengan pembelian.

 


 

Tambah Angela:

Selain daripada semua promosi menarik inipelanggan juga boleh menyertai peraduan Scratch & Win Festive Bonanza dengan pelbagai hadiah menarik berjumlah RM5 juta untuk dimenangiApayang perlu dilakukan adalah berbelanja minimum sebanyak RM40 dalam satu resit untukmendapatkan kad gores dan menang dan lihat apa yang dimenangiSelain daripada hadiah pertamasebuah motosikal Yamaha MT-25pelanggan juga boleh memenangi telefon pintar Samsung Galaxy Flip 3 5G, Thermomix, Ogawa Aromatic Face Steamers dan baucar tunai Guardian. Peraduan iniditutup pada 29 Mei 2022.

 

Dengan Guardian, setiap hari adalah masa yang sesuai untuk membeli keperluan kesihatan dan kecantikan untuk anda dan keluargaLebih-lebih lagi sekarang sebagai persediaan untuk sambutanperayaan yang selamatlakukan ujian berkala dengan kit ujian Covid-19 kami yang kini ditawarkanpada harga yang berpatutan!

 

Sebagai peruncit Nombor Satu Malaysia*, kami sentiasa mengkaji dan membawa masuk produkterbaik dengan teknologi terkini yang memberikan manfaat kepenggunaan dan pengalaman yang lebihbaik dan lebih hebat serta nilai yang lebih baik kepada pelanggan kami. Kami sedar akan reputasi dan legasi kami sebagai pakar kesihatan komuniti yang dipercayai di Malaysia,” jelas Angela.

 

Untuk pengguna Aplikasi Guardianpastikan anda juga tidak terlepas tawaran App-Clusive setiaphari Selasa.

 

Dalam pada itu, Guardian Malaysia juga telah melancarkan video muzik pertamanya yang membangkitkan kerinduan untuk pulang berhari raya ke kampung halaman selepas dua tahun sekatanperjalanan dibuat akibat pandemik COVID-19.  

 

Bertajuk Kembalikan Kemeriahan bersama Guardiania telah dihasilkan untuk Guardian oleh agensi digital Lion & Lion Malaysia. Rakaman dibuat berlatarbelakangkan sawah padi dan suasanadesa yang nostalgia, video yang menyentuh hati itu menampilkan selebriti tanah air NoorkumalasariWani Kayrie and Sofea Shaheera

 

Jelas Angela, Kami merasakan bahawa kisah empat beradik yang merancang untuk mengejutkan ibumereka, yang akhirnya memakan diri mereka sendiridalam cara yang ceria, menggarap intipati apayang dirasai oleh rakyat Malaysia di Hari Raya. Tidak kira sejauh mana dan betapa berliku jalanuntuk pulang ke kampung, yang penting dapat beraya bersama orang tersayang.” 

Seperti yang diundi oleh orang ramai sebagai pemenang anugerah Platinum untuk Peruncit Terbaik di Anugerah Jenama Putra 2021.

 

 

Kembalikan Kemeriahan bersama Guardian mengisahkan tentang perjalanan empat beradik yang pulang ke kampung halaman bersama-sama selepas sekian lama; menunggang Vespa berwarna-warniuntuk mengejutkan ibu mereka di Hari Raya. Sepanjang perjalananmereka berhenti untukmenghulurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan.

 

Video muzik Kembalikan Kemeriahan bersama Guardian kini boleh ditonton di platform media sosial Guardian.

 

Facebook: @Guardianmy 

Instagram: @Guardianmy 

YouTube: @Guardian MY

 

You May Also Like

0 Comments

Bismilahirohmanirrohim

Powered by Blogger.