Paradigm Mall, Petaling Jaya menawarkan ganjaran Makanan & Minuman secara PERCUMA!

by - August 14, 2019
Kepada semua pembeli setia yang sering datang ke Paradigm Mall, I ada satu berita hebat untuk korang!Tak sabar nak tahu?!! Jeng..jeng..jeng..Korang tahu tak bahawa korang akan  akan mendapat ganjaran untuk makanan dan minuman secara PERCUMA sebaik sahaja korang berjaya mengumpul sejumlah setem yang diperlukan pada kad pasport apabila korang berbelanja di Paradigm Mall Petaling Jaya (Paradigm PJ) dari 19 Ogos - 17 November 2019.
Seperti diketahui umum bahawa rakyat Malaysia suka makan dan cintakan makanan, oleh itu Paradigm Mall, Petaling Jaya (PMPJ) pusat membeli-belah ikonik telah menganjurkan Kempen 'The Taste of Paradigm - Spend and Be Rewarded' dari 19 Ogos - 17 November 2019 untuk semua pencinta makanan.Suka tak? Mestilah suka sebab dapat makan kan.Cik Selena Chua, Ketua Pegawai Eksekutif WCT Malls berkata, "Kami sangat teruja untuk memberi peluang kepada pelanggan setia kami, ganjaran makanan dan minuman percuma di pusat membeli-belah kami. 

Sebagai pusat kejiranan yang mesra, kami bukan sahaja menawarkan pengalaman membeli-belah dan masa lapang yang tidak dapat ditandingi
pelanggan tetapi juga menyediakan mereka dengan pelbagai pilihan makanan yang menjanjikan untuk menggembirakan citarasa mereka. 
Gambar yang bawah ni adalah 


Terpaling suka 


Dengan hampir seratus cawangan F & B di Paradigm PJ, pembeli kami dimanjakan untuk pilihan. 'Rasa Paradigma' adalah platform sempurna untuk terlibat secara langsung dengan pelanggan setia kami dan memberi hadiah kepada mereka dengan hadiah yang lazat. "Paradigm Mall PJ baru-baru ini telah menyelesaikan fasa pertama Inisiatif Peningkatan Aset (AEI) mendedikasikan keseluruhan tahap LG ke mahkamah makanan pertama dan satu-satunya - Food Arcade. Pengubahsuaian ini memperlihatkan gabungan makanan dan minuman (F & B) yang berkualiti tinggi yang menawarkan pelbagai pilihan untuk hidangan dari masakan Melayu, Itali, Timur Tengah, Thailand, Jawa, dan Hong Kong ke makanan Taiwan.

Hidangan ini adalah dari Warung Mama

Asam laksa dan laksam ni fav n sumpah sedap


Pusat membeli-belah ini juga telah membawa sejumlah pilihan F & B baru seperti Nene Chicken, Waffuru Café, Sedap Sedap, T Bun, Rumah Noodle SRK dan Petani Jalan. Terdapat penyewa baru yang akan segera disertai oleh Encik Chizu, An View, Harum Manis, Daboba, GinGer Thai dan Salad Atelier.

Butiran kempen Untuk mengambil bahagian, pelawat perlu mengumpul pasport Taste of Paradigm dari kaunter concierge. Pertandingan ini mempunyai dua langkah mudah - Luangkan dan Ganjaran SPEND Pembeli membelanjakan sekurang-kurangnya RM30 dalam satu resit di mana-mana premis F & B PMPJ akan layak untuk mengumpul setem.
Sedap


REDEEM Pembeli boleh menebus F & B percuma dari Sepiring, Kedai Beras Ayam, Waffuru Café,Kelab Rumpai Laut, Kelab Tenaga, Ikan & Co, Warung Mama, Vanilla Mille Crepe dan Papparoti dari kedai-kedai, di Paradigm Mall PJ sebaik sahaja mereka telah berjaya mengutip sejumlah tertentu setem pada pasport Rasa Paradigma mereka.

Butiran peraduan penuh boleh didapati di https://www.paradigmmall.com.my Oleh itu, simpan tarikh dan pergi ke Paradigm Mall, Petaling Jaya untuk menyertai 'Rasa Pertandingan Paradigma dengan rakan-rakan dan orang tersayang. Butiran lanjut di bawah:

Untuk maklumat lanjut mengenai aktiviti dan promosi, sila lawati pusat membeli-belah:
Laman web: www.paradigmmall.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/ParadigmPJ/
Instagram: https://www.instagram.com/paradigmpj/
* Terma & Syarat digunakan

You May Also Like

0 Comments

Bismilahirohmanirrohim

Powered by Blogger.