Matxi Corp memasuki Malaysia secara rasmi dan seterusnya negara Korea dan Amerika Syarikat!

by - September 23, 2019(Kuala Lumpur)-Di KLCC, Matxi Corp hari ini meraikan ulang tahun ke-2 sekali dengan sempena pelancaran Matxi Corp serta perayaan ulang tahun ke-2 Matxi S.G dengan kehadiran 2,000 pengedar dari 30 negara. Pada kesempatan ini, Matxi Corp mengumumkan pelaburan strategik dari kumpulan Malaysia dan memperkenalkan transformasi dari Matxi S.G. ke Matxi Corp, untuk melangkah ke pasaran antarabangsa. Malaysia adalah pasaran ke-2 kepada mereka selepas memasuki pasaran Vietnam, dan akan diikuti dengan Korea dan Amerika Syarikat. Acara ini juga meliputi Ucapan Perwakilan Kepimpinan yang disampaikan oleh Cik Nhung (Pengarah Matxi Corp Vietnam), Encik Kenny (Pengarah Matxi Corp Malaysia), Cik Jenny (Pengarah Matxi Corp USA), Cik Luck Kim (Pengarah Matxi Corp Korea) dan Encik Matthew James Morris (Pengarah Pembangunan Perniagaan MIIC Holdings Sdn Bhd); Anugerah Pengerusi Pemimpin dan persembahan oleh para artis seperti Thanh Ha, Bui Anh Tuan, Thu Minh dan Rynn Lim. Berkesempatan menghadiri majlis yang gilang gemilang ditambah dengan kemeriahan dan setiap dari hadirin hadir dengan busana anggun dan sangat cantik. Terasa berada didunia kayangan ternyata majlis mereka sangat exklusif dan amat meriah.Lebih dari 2 tahun beroperasi, syarikat ini telah mencapai banyak pencapaian yang luar biasa dan berbangga dengan sistem yang paling profesional dan berkuasa di negara Vietnam dan banyak negara dengan lebih daripada 20,000 pengedar dan agen (data diambil sehingga Julai 2019). Matxi Corp (Vietnam) yang dahulunya dikenali sebagai Matxi S.G, adalah anak syarikat MIIC Holdings Sdn Bhd. Matxi Corp mengkhususkan diri dalam latihan perniagaan, pembangunan manusia, membantu individu dan perniagaan untuk menghasilkan jualan yang cemerlang dengan pelan hala tuju latihan dan alat sokongan yang paling profesional dan teratur. Seperti slogan mereka pada mulanya, "Anda berhak memiliki kehidupan yang lebih baik", Matxi Corp berusaha untuk membekalkan kehidupan yang lebih baik dan membawa lebih banyak nilai praktikal melalui produk dan perkhidmatan. Matxi Corp sentiasa bermatlamat untuk kepentingan terbaik untuk pelanggan, komuniti, rakan kongsi dan pelabur. Selain latihan dan pembangunan perniagaan, Matxi Corp juga memberi tumpuan kepada bidang-bidang yang seperti berikut: 

  1. Hartanah 
  2. Peruncitan Bahagian Kanak-kanak 
  3. Percetakan dan Pembungkusan 
  4. Syarikat Penyelenggara Acara 
  5. Produk Kesihatan dan Pengeluran Kosmetik 
  6. Restoran Untuk R&D (Penyelidikan dan Pembangunan), Matxi Corp menubuhkan pusat R&D untuk terus mengkaji dan terus meningkatkan kualiti produk mereka di samping itu mengekalkan harga yang berpatutan untuk pengguna. Di samping itu, Matxi Corp juga menandatangani kontrak strategik dengan pusat penyelidikan dan kilang pembuatan di Amerika Syarikat, Jerman, Korea Selatan dan Malaysia untuk memindahkan teknologi, penyelidikan dan mengubahsuai pengurusan dan aliran operasi mengikuti piawaian yang paling ketat. 


Masa opening Ceremony tu aku kalut duk record sampai lupa amik gambar. Huhu teruja tengok semua bergemelapan dan cantik. Lagi-lagi opening performance by Champion America got Talent. Memang tergamam lah boleh tengok depan-depan. Selalu duk tengok Tv kan.
Di Vietnam, Matxi Corp adalah pemilik Medino - kilang GMP bersertifikat yang terletak di Amata Industrial Park dengan lebih daripada 7,000 m2 kawasan kilang. Kilang ini mengkhususkan diri dalam pembuatan makanan berfungsi, produk makanan, dan kosmetik dengan kapasiti 1.5 juta produk / bulan. Selain daripada perniagaan, Matxi Corp juga merupakan syarikat yang bertanggungjawab sepenuhnya kepada komuniti mereka. Mereka adalah pengasas program "Anda layak memiliki kehidupan yang lebih baik". Matxi Corp mengurangkan 10% keuntungan bulanan mereka untuk meringankan kesulitan dan beban beribu-ribu isi rumah di Vietnam. Mereka juga mula menjalankan Yayasan Amal Matxi dengan perlindungan sosial untuk kanak-kanak dan warga tua - Rumah Ah Nhien. Matxi Corp terus berusaha sebagai perintis dan peneraju inovasi untuk mencapai matlamat untuk menjadi kumpulan syarikat yang terkuat di rantau ini dan menjangkau dunia dalam tempoh tahun 2019 – tahun 2021.

You May Also Like

0 Comments

Bismilahirohmanirrohim

Powered by Blogger.