TopzMall E-platform terbaru yang menjanjikan pengalaman menarik sebagai penjual juga pembeli.

by - December 23, 2021Berkesempatan menyaksikan detik bersejarah bagi TopzMall dimana berjaya mencatat jualan sebanyak RM16 juta pada tahun pertama perjalanan operasinya. sambutan yang meriah dan disertai oleh rakan niaga dan ahli kehormat bagi melancarkan "2022 CNY Goods Campaign". TopzMall yakin dengan model perniagaan yang diperkenalkan mampu memberi fokus terhadap produk tempatan.


Keunikkan dan kelebihan TopzMall

Keunikkan e-dagang ini lagi yang mana pelanggan TopzMall bukan sahaja berada di Malaysia semata , malah ianya juga terdiri dari negara luar seperti Filipina, Vietnam, dan pasaran terbesar platform adalah di China. (Malaysian Digital economy Corporation) MDEC dan (Selangor Information Tecchnology & Digital Economy Corporation) SIDEC saran SME Malaysia untuk menyertai dan menikmati penyenaraian percuma produk TopzMall. Dalam pada masa yang sama, platform ini juga mampu untuk menarik ramai peniaga dan hingga mewujudkan aktiviti yang mempelbagaikan produk dan rangkaian barangan yang pelbagai didalamnya. Pada masa yang sama, platform ini juga menyediakan kandungan menarik untuk mempromosikan produk peniaga dan mewujudkan ekologi e-dagang yang baik.

“TopzMall berbeza dengan platform e-dagang yang lain kerana mereka mmengutamakan dan menitikberatkan aktiviti pemasarana yang mana lebih fokus dalam memasarkan produk jenama tempatan ke luar negara,”TopzMall menyasarkan jualan berganda pada tahun depan iaitu sebanyak RM32 juta - Encik Calvert Choo (CEO)


CEO dan juga penaung TopzMall Encik Calvert Choo yakin dengan platform ini ia mampu menjadi e-dagang pilihan yang mampu bersaing secara sihat dalam aktiviti jual beli. Tambahnya, TopzMall menyasarkan jualan berganda pada tahun depan iaitu sebanyak RM32 juta. Justeru, Encik Calvert Choo menyeru untuk lebih ramai peniaga tempatan menyertai TopzMall.


Menurut Ketua Pegawai Operasi TopzMall, Encik Calvert Choo,terdapat pelbagai produk Malaysia yang berkualiti dan TopzMall merupakan platform e-dagang terbaik untuk memasarkan produk mereka ke peringkat antarabangsa. Dengan kaedah ini, produk tempatan bakal mendapat tempat dimata dunia akan kualiti tempatan yang mampu menandingi jenama lain. “Dengan hasil dari tahun pertama yang mana ia di anggap sebagai ukuran prestasi dari TopzMall yang mana hasilnya serta merta dalam tempoh 1 tahun, membuahkan hasil yang lumayan. 

Kepelbagaian produk dari rakan niaga TopzMall sepanjang majlis pelancaran berlansung.Tidak melepaskan peluang bagi mendapatkan detail tentang produk yang dipasarkan.


Melihat kepada jumlah jualan dalam tempoh setahun iaitu 16 juta, TopzMall yakin model perniagaan dengan bergabung bersama rakan strategi telah berjaya. Seterusnya dan stratergi pemasaran akan datang TopzMall telah mengatur langkah demi masa depan yang lebih cemerlang yang mana mereka akan bergabung dengan lebih ramai rakan strategi bagi perkembangkan pengaruh dan rakan niaga serta memperluaskan empayar mereka.


mendapat sambuntan dari pengikut serta pengguna Yippi Apps yang dimonopoli oleh pengguna China.


Sebagai contoh aplikasi Yippi, penggunakan aplikasi berkenaan boleh mengakses TopzMall secara terus tanpa perlu mendaftar, sebalik mereka terus boleh membeli-belah. TopzMall juga merancang untuk mewujudkan halal kategori dalam TopzMall. Masyarakat Muslim bukan sahaja ada di Malaysia, tetapi di seluruh dunia.Oleh itu, Topzmall mahu membawa produk halal jenama tempatan masuk ke pasaran antarabangsa,” mengulas lanjut dari Encik Calvert Choo. Jelas Encik Calvert Choo, pihaknya yakin produk halal tempatan akan mendapat sambutan di TopzMall kerana kreadibiliti sijil halal Malaysia yang cukup diyakini di peringkat antarabangsa. “Sijil halal Malaysia mempunyai kreadibiliti yang kukuh berbanding sijil halal antarabangsa lain. Bukan mudah untuk mendapatkannya dan perlu melalui pelbagai prosedur yang cukup teliti.


Tidak melepaskan peluang menurun tanda tangan bagi memberikan sokongan terhadap TopzMall.
Pelantikan penyanyi Jeryl Lee Pei Ling sebagai duta kempen ‘TopzMall 2022 CNY Goods dan bersama dengan Selebriti Chef Malaysia Chef Ivan Tan mula menjual hidangan Tahun Baru Cina terus di "TopzMall 2022 CNY" 

Jadi, TopzMall berharap selepas ini peniaga produk halal tempatan mampu turut serta dirangkaian TopzMall dan menjual produk mereka ke seluruh dunia. Buat masa ini kekuatan mereka adalah di China kerana majoriti pelanggan datangnya dari sana. Pasaran halal di China juga cukup besar, Topzmall berharap pemilik produk halal tempatan tidak akan melepaskan peluang yang ditawarkan apabila kategori halal diperkenalkan dalam TopzMall,” ujar Encik Calvert Choo. Encik Calvert Choo ditemui pada majlis pelancaran dan pelantikan penyanyi Jeryl Lee Pei Ling sebagai duta kempen ‘TopzMall 2022 CNY Goods. Selebriti Chef Malaysia Chef Ivan Tan bermula menjual hidangan Tahun Baru Cina terus di TopzMall 2022 CNY Goods Campaign dengan harga promosi, ia menjadi produk utama Perayaan Tahun Baharu Cina.


Bagi memeriahkan lagi dan ingin saya kongsikan detik gemilang sepanjang pelancaran TopzMall.let's be apart of Topzmall committee

 

Detail untuk sertai Topzmall Comittee -


Email : info@topzmall.com
Laman web : www.topzmall.com
Facebook : www.facebook.com/topzmallofficial
Instagram: @TopzMall


You May Also Like

1 Comments

Bismilahirohmanirrohim

Powered by Blogger.