GUARDIAN PERKENAL JENAMA BAHARU DAN EKSKLUSIF DI SAMBUTAN ULANG TAHUN KE-55 Pratonton Untuk Gaya Squad Guardian

by - October 19, 2022

Guardian Malaysia hari ini memperkenalkan barisan jenama baharu dan eksklusif sempena ulang tahunnya yang ke-55 pada Oktober 2022.

Apa yang mulanya hanya sebuah ruang perniagaan sekecil 200 kaki persegi di dalam pasar raya Weld, telah berkembang dalam 5 dekad lalu menjadi peneraju rangkaian runcit farmasi, kesihatan dan kecantikan terkemuka di negara ini, yang telah dipilih sebagai jenama peruncitan nombor satu di Anugerah Jenama Putra 2021 baru-baru ini. 

“Hari ini, sebagai sebahagian daripada sambutan Ulang Tahun ke-55 GUARDIAN menampilkan 24 ‘muka baru’ di stor GUARDIAN dan kepada ahli Gaya Squad Guardian. 

Jenama-jenama baharu dan eksklusif ini merangkumi pelbagai segmen produk termasuk penjagaan kulit, penjagaan rambut, kesihatan dan kecantikan.

“Selain itu, bersempena dengan sambutan Ulang Tahun ke-55 ini, Guardian akan menawarkan promosi dan tawaran menakjubkan dari sekarang hingga 30 Oktober 2022. Malah, kami telah menawarkan 1,000 produk dengan potongan 55% untuk belian item kedua dan banyak lagi tawaran promosi hebat yang lain,” tambah Teo.

Gaya Squad Guardian telah dijamu dengan pratonton istimewa jenama-jenama baharu dan eksklusif tersebut yang ditawarkan hari ini dalam sebuah acara istimewa bagi meraikan ulang tahun ke-5 penubuhannya.

Guardian Malaysia hari ini memperkenalkan barisan jenama baharu dan eksklusif sempena ulang tahunnya yang ke-55 pada Oktober 2022.“Apa yang mulanya hanya sebuah ruang perniagaan sekecil 200 kaki persegi di dalam pasar raya Weld, telah berkembang dalam 5 dekad lalu menjadi peneraju rangkaian runcit farmasi, kesihatan dan kecantikan terkemuka di negara ini, yang telah dipilih sebagai jenama peruncitan nombor satu di Anugerah Jenama Putra 2021 baru-baru ini. 

Hari ini, Guardian memiliki lebih daripada 520 stor di seluruh negara, e-stor yang berkembang pesat serta aplikasi yang boleh diakses bila-bila masa"

 “Hari ini, sebagai sebahagian daripada sambutan Ulang Tahun ke-55 GUARDIAN menampilkan 24 ‘muka baru’ di stor GUARDIAN dan kepada ahli Gaya Squad Guardian. Jenama-jenama baharu dan eksklusif ini merangkumi pelbagai segmen produk termasuk penjagaan kulit, penjagaan rambut, kesihatan dan kecantikan.“Selain itu, bersempena dengan sambutan Ulang Tahun ke-55 ini, Guardian akan menawarkan promosi dan tawaran menakjubkan dari sekarang hingga 30 Oktober 2022. Malah, kami telah menawarkan 1,000 produk dengan potongan 55% untuk belian item kedua dan banyak lagi tawaran promosi hebat yang lain.

 

Gaya Squad Guardian telah dijamu dengan pratonton istimewa jenama-jenama baharu dan eksklusif tersebut yang ditawarkan hari ini dalam sebuah acara istimewa bagi meraikan ulang tahun ke-5 penubuhannya.


Gaya Squad Guardian yang merupakan sebuah inisiatif oleh pihak Guardian Malaysia untuk membina hubungan dengan pelanggan menerusi media sosial kini menjadi sebuah saluran penyampaian utama untuk pelanggan mengakses idea dan maklumat untuk kehidupan yang sihat dan bijak.


“Inisiatif Gaya Squad Guardian yang telah dilancarkan lima tahun lalu kini diterima secara meluas oleh pelanggan kami sebagai satu saluran untuk mendapatkan maklumat trend kesihatan dan kesejahteraan serta produk terkini.”

 

“GUARDIAN memulakan 'Gaya Squad Guardian sebagai satu saluran utama untuk  memperkenalkan pelbagai jenama tempatan dan antarabangsa yang dijual di stor untuk mendidik dan meningkatkan kesedaran umum tentang jenama tersebut kepada pelanggan menerusi influencer media sosial yang dijemput ke acara tersebut.

Acara Gaya Squad Guardian adalah sebuah perhimpunan kecil dan dapat mengeratkan hubungan yang dihadiri oleh influencer media sosial, dimana mereka diberi peluang yang unik untuk mengalami sendiri, menyentuh, merasai dan mencuba produk jenama tersebut dan lebih penting lagi, bertanya apa sahaja soalan yang ingin ditanyakan untuk mengenali jenama dengan lebih baik. Supaya akhirnya, semua ulasan yang disiarkan di media sosial untuk pengikut mereka dan pelanggan GUARDIAN adalah maklumat yang mendidik dan berinformasi yang tepat dan berguna. Dengan cara ini, pelanggan kami belajar lebih banyak tentang jenama yang kami tawarkan,” 

“Ia benar-benar satu inisiatif win win situation untuk pelanggan GUARDIAN yang akan mendapat maklumat lebih mendalam tentang jenama kesihatan dan kecantikan terkini di pasaran dan trend terkini manakala pemilik jenama pula mendapat pendedahan jenama untuk meningkatkan kesedaran pengguna tentangnya,”.

You May Also Like

0 Comments

Bismilahirohmanirrohim

Powered by Blogger.